{0} reviews | Schrijf review

De Graeve Meubelen
Beernem - De Graeve Meubelen

De Graeve Meubelen Uw bron van inrichtingen

Bruggestraat, 75
8730 Oedelem
Beernem

050 78 82 03
050 78 91 71
050 78 17 38
     

Wie zijn wij

Meubelen De Graeve, "Uw bron voor inrichtingen". Dat merkt u al bij een bezoek aan onze 8000 m2 lifestyle. Winkelen bij ons is een unieke ervaring. U proeft de sfeer van comfort, kwaliteit en gezelligheid. In de verschillende wooneilanden vindt u ons uitgebreid assortiment aan meubelen, zitcomfort, slapen en slaapcomfort, decoratie en seizoensartikelen.
Ons team wordt gekenmerkt door vakkennis en deskundig advies.
Voor elk interieur heeft Meubelen De Graeve een gepaste repliek. Kom gerust eens langs en laat je onderdompelen in de wondere wereld van wonen en leven bij Meubelen De Graeve.

De Graeve Meubelen

Meubelen De Graeve is onderverdeeld in 2 woonwinkels met 1 kloppend hart voor het betere interieur. Wonen en slapen apart, net als bij u thuis. Zo kunnen wij onze beide woonspecialisaties compleet en uitgebreid de ruimte geven die ze verdienen.

In onze woonafdeling vindt u een heleboel nieuwigheden die de toon zetten vandaag en morgen. Wij volgen permanent alle trends op de voet en vernieuwen voortdurend onze collecties. Onze nieuwe Calligaris-corner is daar een uitstekend voorbeeld van.

Aan de overkant van de Bruggestraat ligt onze slaapafdeling, een van de grootste in Vlaanderen. Hier wordt al langer geschiedenis geschreven op gebied van ergonomische en hypoallergene kwaliteiten. Maar uiteraard worden de esthetische en functionele aspecten niet uit het oog verloren.

Wij maken er een erekwestie van om een ruim en kwalitatief aanbod te presenteren voor jong en oud, voor romantici en rationalisten. Van eigenzinnig tot traditioneel. En natuurlijk: voor grote en kleine budgetten. Welke keuze de uwe ook is, u kunt altijd rekenen op een onberispelijke service van onze vaklui, te beginnen met advies in de showrooms tot en met de plaatsing van de meubelen bij u thuis.

De meubelsuggesties die in deze catalogus verzameld zijn vanzelfsprekend maar een fractie van wat wij in huis hebben. Wij hopen dat het uw nieuwsgierigheid mag wekken om eens langs te komen. En wedden dat u dan weer een aantal suggesties ontdekt die ook bij u thuis niet zouden misstaan?

Map

Bereken route

Map

Bereken route

Openingsuren

48121620244
MAA 09:30-18:30
DIN
WOE 09:30-18:30
DON 09:30-18:30
VRI 09:30-18:30
ZAT 09:30-18:30
ZON 13:30-18:30

Tijdens januari open op dinsdag !